HYDRADERMIE
DE STERBEHANDELING
Ionisatie maakt de verzorgingsproducten nog actiever. 
Hydradermie is een exclusieve behandeling waarmee u in iets meer dan een uur van ontspanning weer een 'nieuwe huid' kan krijgen. Geschikt als 'schoonheidskuur' eens in de maand, het hele jaar door: om er in alle jaargetijden stralend en mooi uit te zien. Er bestaan vijf versies van deze behandeling, afhankelijk van de behoefte van de huid en de gestelde doelen. Hydradermie wordt uitsluitend toegepast door ervaren schoonheidsspecialisten, die met goed gevolg een inscholingsstage hebben gevolgd. Of het nu in New York, Londen, Hongkong, Sydney, Rome, Torontoe, Madrid of Rome is, in spa's of o cruiseschepen, de Hydradermie behandelingen worden overal itgevoerd op dezelfde vakkundige manier, die de veeleisende klanten van Guinot willen.

METEEN AAN HET EIND VAN DE BEHANDELING AL EEN MOOIERE HUID

De hightec liftende behandeling.  Door het verstrijken van de jaren of vermoeidheid worden de gelaatstrekken zwaarder, verliest het gezicht zijn stevigheid en begint tekenen van veroudering te vertonen. Tot nu toe werkten de liftende behandelingen in op de structuur van de huid, door het 'netwerk' van de opperhuid aan te spannen en de lederhuid te verstevigen. Nu brengt Hydradermie Lift een revolutie in verjonging teweeg door de gelaatspieren te stimuleren om ze nieuwe tonus te geven en zo de gelaatstrekken op te halen, met als gevolg een spectaculair lifting effect.

DE LIFTENDE BEHANDELING MET ZICHTBARE RESULTATEN METEEN NA DE EERSTE KEER
AROMATIC OP BASIS VAN PLANTEN
De essentie van de natuur maakt de huid nog mooier.
De natuur heeft de geneesmiddelen voortgebracht waarmee de mensheid al meer dan 10000 jaar wordt behandeld. Uit dezelfde natuur heeft GUINOT de plantenconcentraten en essentiële oliën geput die de huid mooier en stralender maken. Een verfijnde massage van het gezicht waaraan extra drukpuntgrepen zijn toegevoegd beëindigt deze behandeling in een heerlijk geurende, ontspannende sfeer.

MOOIER DANKZIJ DE ESSENTIELE OLIEN EN DE DRUKPUNTMASSAGE
BEAUTE NEUVE PEELING
De milde fruitzuren vernieuwen de huid en maken haar stralend mooi.
De opperhuid bestaat uit ongeveer 30 cellagen. De bovenste lagen, die vaak droog zijn, verminderen de uitstraling van het gezicht. Door 'peelende' behandelingen toe te passen is het mogelijk de dode cellen met zachtheid te verwijderen en de uitstraling van de nieuwe cellen tevoorschijn te halen. De fruitzuren, die nauwkeurig gedoseerd zijn om tijdens hun werking geen prikkelend gevoel te veroorzaken dringen tussen de dode huidcellen en werken deze zachtjes los. Aan het eind van de behandeling geeft het rode vruchten masker van Beauté Neuve de huid weer een op en top gezonde uitstraling.

HET PEELING EFFECT BESTRIJDT BRUINE VLEKKEN EN MAAKT DE TEINT MOOIER
LIFTOSOME, HET LIFTING EFFECT
Het regenererend, verstevigend masker met een hoge concentratie aan vitamine C.
De Liftosome behandeling is voor 100% gericht op het verstevigen en verjongen van de gelaatstrekken. Het warmtemasker modelleert de gelaatstrekken tijdens de inwerktijd van 30 minuten gedurende welke de concentraten van sinaasappel (vitamine C) en ginseng in de huid worden gebracht. Deze werkstoffen in combinatie met het warmte-effect geven de huid volop nieuwe energie, die de elasticiteit vernieuwt en nieuwe cellen regenereert. Doe aan het eind van de behandeling de test voor de spiegel en u zult zien dat uw huid steviger is, en jeugdiger uitziet en dat tekenen van vermoeidheid zijn verdwenen. De liftosome behandeling wordt geadviseerd als kuur van 3 behandelingen of in combinatie met de Hydradermie of de Beauté Neuve.

UW GEZICHT EEN JONGERE AANBLIK GEVEN
Schoonheidsinstituut EléganceHYDRADERMIE LIFT