Beautť Aromatique
De symbolische verzorging van Mary Cohr.
Dankzij de kostbare EssentiŽle OlieŽn, geeft de Beatť Aromatique de energie die de planten van de zon gekregen hebben, door om de vitale functies van de huid te revitaliseren.
De mogelijkheid om tussen 5 EssentiŽle OlieŽn en 5  Plantenconcentraten te kiezen, laat u toe de verzorging te personaliseren in fuctie van de bijzonderheden of de benodigdheden van de huid.. En de klant apprecieert in het bijzonder het schoonheidsmasker " op maat " voor haar gerealiseerd is.

Zichtbare resultaten : met zijn 2 fases, voedende (olieŽn) en hydraterende (masker) herstelt de Beautť Aromatique het evenwicht van de huid die onmiddellijk straalt van een nieuwe schoonheid.
De specifieke massages en de onweerstaanbare geuren van de producten verschaffen een fantastische sensatie aan sereniteit.
Soin CatioVital Gelaat
'Mooier vanaf de eerste behandeling'
duur : ongeveer 1u 15 min
Dieptereiniging met behulp van het warmtemasker voor een volledig nette en reine huid.
Insluizen van de actief verzorgende bestanddelen tot in het hart van de epidermis. Dankzij het ionisatievermogen van de CatioVital slaat de huid een "schoonheidsreserve" op voor zichtbare en duurzame resultaten
relaxerende massage met essentiŽle oliŽn boordevol energie en weldaden voor de huid. De gelaatstrekken ontspannen zich, de huid herleeft en straat van gezondheid
De gezondheid van de huid wordt bevorderd d.m.v.een drainerende stimulatie van de bloedsomloop en de lymfe. Dit voert nieuwe zuurstof aan in de weefsels en verwijdert toxines.
De spierstimulatie verhoogt het volume en de stevigheid van de onderhuidse spiermassa voor een onmiddellijk zichtbaar liftingeffect aan het huidoppervlak.
Door een massage met essentiŽle olŽn wordt de huid ontspannen en straalt ze van schoonheid.
Soin Catio-lift
'... daagt de chirurgie uit! '
Resultaten : de huid is tonisch en glad. Het gezicht wordt ovaler en de hals is steviger: de gelaatstrekken zijn zichtbaar jonger.
duur : ongeveer 60 minuten
Frequentie : een kuur van minimum vier behandelingen gedurende ťťn maand, daarna ťťn behandeling per maand om de resultaten te onderhouden
Schoonheidsinstituut Elťgance