wat is permanente make-up?

Met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof gegraveerd. Zo kan de lipomtrek gecorrigeerd worden, de oogcontour benadrukt en kunnen de wenbrauwen perfect bijgetekend worden. Het resultaat is een natuurlijk ogende omaak die 2 tot 5 jaar meegaat.

Doel van permanente make-up

Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accenteren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen.  Er kan probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanente make-up (bijvoorbeeld bij een avondmaquillage)

Het grote verschil van deze permanente make-up met een tatoeage is dat permanente make-up niet écht definitief is : de pigmentstof gaat niet dieper dan de bovenste huidlaag en 'slijt' er door het natuurlijke celvernieuwingsproces gewoon weer af. Maar intussen kan je er wel mee douchen, baden.. kortom op elke moment van de dag zie je er onberispelijk uit.

techniek

wenbrauwen
Er wordt rekening gehouden met het natuurlijk huid- en haartype.  De wenkbrauwen worden voorgetekend en de vorm wordt samen besproken. Het resultaat zijn natuurlijke wenbrauwen, met een sprekend uiterlijk.

ogen

Er wordt rekening gehouden met de vorm, de oogopslag en met de natuurlijke smaak. Kan zowel op het onder- als bovenooglid aangebracht worden.  Bovendien geeft het een natuurlijk effect.

lipcontour

De vorm en de kleur wordt samen met u uitgezocht. Het kleurpigment kan de natuurlijke kleur van de lippen benadrukken. Het resultaat vertoont prachtig volmaakte lippen.

Schoonheidsinstituut Elégance