Crystal Clear Microdermabrasie

maak je verbeelding waar... meteen een mooie, jongere huid....

Door de steun van verschillende sterren hebben de behandelingen en producten van Crystal Clear, grote bekendheid en veel aandacht in de media gekregen, waardoor het eens te meer het best bewaarde huidverzorgingsgeheim van beroemdheden is!

een keuze voor totale huidverjonging...

Met deze behandeling kunnen veel uiteenlopende huidproblemen aangepakt worden zoals fijne lijntjes, rimpels, een doffe en droge huid,door de zon beschadigde hui, huidverslappingen de door acne beschadigde en gevoelige huid. De behandeling biedt een veilige gecontroleerde methode om te peelen door de buitenste huidlagen zachtjes af te schrapen terwijl de vorming van collageen en elastine wordt gestimuleerd, waardoor de huid van het gezicht, de hals en het lichaam zichtbaar verjongt en steviger wordt.  De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar voor een optimaal resultaat zijn een aantal opeenvolgende behandelingen aangeraden. Uw therapeut maakt een behandelingsplan op maat en schrijft huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik voor, die afgestemd zijn op uw behoeften en voor een optimaal resutlaat zullen zorgen.

verjongende gelaatsverzorgingen binnen het uur...

Microdermabrasie.
voor de behandeling van diepere lijnen en rimpels. Door de behandeling wordt de huid van het gezicht en de hals gestimuleerd en verstevigd.
Deluxe microdermabrasie
Een luxueuze behandeling - ideaal voor lijntjes, rimpels en de doffe verouderde huid.
Pro- Actieve acne  behandeling
ideaal voor de acne gevoelige huid, verstopte porieën en acne letsels. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar.
Crystal Clear Back Shine
Voor puistjes en ee droge huid op de rug en de armen. De huid ziet er meteen egaler en helderder uit.
Crystal Clear Bright Eyes
Geeft meteen een jongere, heldere oogopslag. Ideaal voor lijntjes, rimpels en gebrek aan veerkracht van de huid rondom de ogen.
Verjonging van handen en voeten
Maakt de huid glad en strak voor stralende verjongde handen en voeten.

Schoonheidsinstituut Elégance